søndag den 22. april 2012

Chorizogryde

Jeg er kommet hjem efter at have været på arbejde i weekenden. Weekenden har været fuld af mange aktiviteter, som eleverne har stået for. En af aktiviteterne har været at lave chorizoryde på bål. Det gik godt og det færdige resultat kan ses her.
Her er opskriften på chorizogryde:
CHORIZOGRYDE
(4 personer)

500 g skinkekød i tern
100 g chorizopølse i tern
1 hakket løg
1 peberfrugt i strimler
Olie
1 spsk paprika, gerne røget
2-3 kviste timian
2 dl æblemos
1 ds hakkede tomater
1 ds kikærter

Tilbehør: bagte kartofler eller brød

Brun skinketern, pølse og løg i olie i en gryde over bålet.

Krydr med paprika og timian og brun videre et par minutter. Tilsæt juice, hakkede tomater og kikærter. Lad det simre under låg i 20-30 minutter.

Smag til med salt og peber. Tilsæt peberfrugterne. Lad det koge igennem et par minutter. Serveres med brød eller kartofler.

Det smagte godt selv for elever, som godt kan være kræsne.

Ingen kommentarer: