mandag den 18. oktober 2010

Pude med kalligrafi

Jeg har tegnet ABC med Lombardiske skrift. Jeg har også fået lavet et par broderiprøver med bogstaver. Af sting har jeg brugt stikkesting, speckling (strøgsting) og franske knuder. Bogstaverne skal broderet på et par puder til stuen.
ABC - orange (speckling i bogstaverne og en lilla fransk knude)
ABC - pink (Omrids af bogstaverne: stikkesting, speckling udenom bogstaverne og en grøn fransk knude)

Jeg er lidt i tvivl om hvilken en af prøverne jeg skal bruge. Kære læser, hjælp mig med at træffe et valg. Send din kommentar til mig.

Jeg glæder mig til at høre jeres kommentarer.
Hilsen
Birgitte

3 kommentarer:

anne f sagde ...

Hej Birgitte. Det pinke broderi træder tydeligst frem og er rigtig flot. Derfor synes jeg bedst om det. Det kan imidlertid jo sagtens være billedet, der "snyder", og at monogrammerne er lige tydelige. Hvis det er tilfældet, så er højrød flottest. Men igen... det kommer jo an på, hvilken baggrund broderiet får?
Er spændt på det færdige produkt. Kh Anne

anne f sagde ...

Hej Birgitte. Det pinke broderi træder tydeligst frem og er rigtig flot. Derfor synes jeg bedst om det. Det kan imidlertid jo sagtens være billedet, der "snyder", og at mnogrammerne er lige tydelige. Hvis det er tilfældet, så er højrød flottest. Men igen... det kommer jo an på, hvilken baggrund broderiet får?
Er spændt på det færdige produkt. Kh Anne

Birgitte sagde ...

Hej Anne. Tak for din kommentar. Igår deltog jeg i et broderievent, hvor jeg viste broderierne frem. Her var det også tydeligt at det var det pinke broderi, som der blev foretrukket. Der skal lige laves noget mere udfyldning, så er den hjemme. KH Birgitte