mandag den 13. oktober 2014

Brunch på en søndag

Vi har haft gæster til brunch. Jeg vil gerne dele et par opskrifter fra bordets glæder med mine læsere.
Pink smoothie - 4 glas
Bland 4 dl tranebærjuice med 200 g frosne hindbær og 3 dl yoghurt naturel. Hældes på glas og serveres med det samme.
Jeg har brugt hindbær fra egen have og de er ikke skyllet med kloarkvand. Hvis I køber hindbær giv dem et lille opkog, så bakterierne bliver dræbt.

Æble- brie-tærte
Del en plade butterdej i 3. Put en skive brie (ged eller ko) på, dæk med æbleskiver.  Drys med en anelse sukker. Pynt med lidt frisk timian. Bag dem i ca. 20-25 min. ved 180 grader.
Æble-brie-tærten smager bedst lige når den er bagt. Vi har spist et par stykker i dag og det smagte også godt. God appetit.

Ingen kommentarer: