Vores bidrag til frokosten: Kyllingebryst fyldt med ketchup, chorizopølse og omviklet med bacon. Tomatsalat. Uhm. |
Citronmåne - hjemmebagt |
Citronmåne
(6-8 personer)
DEJ
180 g margarine
180 g sukker
kornene fra ½ vaniliestang
2 citroner, usprøjtede og skyllede
4 æg
100 g hvedemel – gerne glutenholdigt
80 g kartoffelmel
1½ tsk bagepulver
lidt olie til formen
GLASUR
130 g flormelis
saften af en usprøjtet citron
Pisk margarine, sukker og vaniliekorn. Kom den revne skal og
saften fra citronerne ved, tilsæt æggene et ad gangen og rør til sidst mel,
kartoffelmel og bagepulver i. Kom dejen i en smurt springform (evt. beklædt med
bagepapir). Bag kagen i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min – er den ved at blive
for mørk, kan den dækkes med et stykke stanniol. Rør en tyndtflydende glasur af
flormelis og citronsaft og hæld den over kagen, mens den endnu er varm.
Prøv den. Bedre end den købefærdige fra Kjeldsen/Dancake.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar