Jeg har i dag fundet opskriften på hjemmelavet mandel-vanillebudding. Det var i Desserter fra Brugsen.
I får opskriften, da kogebogen ikke kan fåes mere.
Mandel-vanillebudding
(4 personer)
½ stang vanille
½ l piskefløde
50 g maizenamel
4 spsk rørsukker
3 æggeblommer (gem evt. æggehviderne til kokosmakroner)
1/4 l mælk
25 g smuttede grofthakkede mandler
Tilbehør: Kirsebærsauce
Vanillestangen flækkes. Fløde og vanillestang koges sammen. Pisk maizenamel, sukker, æggeblommer og mælk sammen i en skål.
Hæld den kogende fløde i skålen under piskning og det hele kommes tilbage i gryden. Varmes op under piskning til det jævner. Gryden tages fra varmen. Vanillestangen tages op og mandlerne tilsættes.
Buddingen hældes i en skål og drys evt. med sukker for at den ikke skal trække skind.
Buddingen afkøles og stilles i køleskab i 2-3 timer til den er stiv.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar