Fremgangsmåde:
½ kg rødbeder
salt
1 løg i tern
1 glas kapers
1 bæger feta i tern
Dressing:
1 tsk sennep
2 spsk olie
1 spsk hindbæreddike
salt og peber
Kog rødbederne i vand med salt til de er møre. Put kold vand på og gnid skindet af rødbederne. Skær rødbederne i stave, når de er kolde. Pisk dressingen sammen. Vend den i rødbederne. Put løg og kapers i. Lad den trække i 10 minutter. Bland. til sidst puttes fetaen over. Vend forsigtig rundt.
½ kg rødbeder
salt
1 løg i tern
1 glas kapers
1 bæger feta i tern
Dressing:
1 tsk sennep
2 spsk olie
1 spsk hindbæreddike
salt og peber
Kog rødbederne i vand med salt til de er møre. Put kold vand på og gnid skindet af rødbederne. Skær rødbederne i stave, når de er kolde. Pisk dressingen sammen. Vend den i rødbederne. Put løg og kapers i. Lad den trække i 10 minutter. Bland. til sidst puttes fetaen over. Vend forsigtig rundt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar