er pastatærte. Den er også gode hvis der er rester af kogt skinke/hamburgerryg og pasta tilbage fra aftenen før.
Pastatærte
(4 personer)
150 g pastaskruer
1 løg
200 g broccoli
olie til at smøre tærteformen med
2 spsk rasp
100 g kogt skinke i tern
3 æg
2 dl fløde/creme fraiche
salt og peber
100 g reven ost
2 spsk sesamfrø
Kog pasten som angivet på pakken og lad det dryppe godt af. Skær løget i tern og svits det i lidt olie. Rens broccolien og del det i små buketter. Koges i 3 min. Smør tærteformen godt og drys den med rasp. Bland pasta, broccoli, løg og skinke i tern. Fordel det i formen. Pisk æg og fløde sammen og kryd med salt og peber. Hæld blandingen i over pastaen. Drys til sidst med reven ost og sesamfrø. Bag tærten ved 200 grader i ca. 30 minutter eller til æggemassen er stivnet.
Server gulerodssalat til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar